Zakąski

Zakąski

Śledzie kresowe
Sałatka podwawelska
Salceson z grzybów leśnych
Śledzie ambasadorowej
Śledzie korzenne z orzechami
Jajka po góralsku
Jaja faszerowane na gorąco z migdałami
Sałatka śledziowa w pieczonym ziemniaku
Śledzie po japońsku
Marynowane śledzie z pikantną salsą
Śledzie roztoczańskie
Jajka faszerowane wędzoną rybą
Słoneczne śledzie wielkanocne
Tatar z łososia
Tatar
Grzyby Au Gratin
Węgorz marynowany
Kurki zapiekane w kokilkach
Japońskie pulpety ryżowe
Pieczone cytryny z amalfi
Zapiekane pieczarki z mozzarellą
Tonnato z indyka
Trójkąty z fetą
Tonnato ze schabu
Mozzarella z szaloną Gremolatą
Faszerowane ziemniaki
Śledź po prowansalsku
Jajka z kremem rokpolowym
Ragout z grzybów
Poduszeczki z ciasta francuskiego
Grilowany ser haloumi
Kurki w śmietanie
Jajka faszerowane avocado
Tortilla sushi
Śledzie z Owocem Granatu
Śledzie po duńsku
Szwedzki chrupki chleb z dipem kawiorowym
Currystromming
Gravlax z łososia
Śledzie tropikalne
Śledzie monte carlo
Śledzie cytrynowe w ziołach
Roladki z łososia z kiełkami Rzodkiewki
Wiosenne jajka faszerowane
Tataletki z cebulą i suszonymi pomidorami
Grillowane tortille z pesto z buraków i mozzarellą
Kiełbaski w szlafrokach z dipem musztardowym
Grzanki z kremem rokpolowym na rukoli
Śledzie bazyliowe
Śledzie na chutney żurawinowym
Grzanki z kozim serem i winogronami
Tarteletki z karmelizowaną cebulą
Ser Haloumi w sezamowej panierce
Mozzarella z szaloną Gremolatą
Babeczki z kawiorem
Jajka faszerowane po helsku
Kaszanka z konfiturą z czerwonej cebuli
Śledzie imbirowe
Parówkowe mumie
Śledzie z pieczonymi burakami