Z miłości do Francji

Z miłości do Francji

Ciasto francuskie z pieczonymi burakami
Faszerowane ziemniaki
Łosoś w papilotach
Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami
Rillettes ze szprotek
Piersi kaczki w sosie z owoców leśnych
Quiche z pieczoną papryką i kalafiorem
Sałatka paryska
Terrina z łososia
Wieprzowina z serem camembert
Śledź po prowansalsku
Krem Kartoflany na Martini
Pieczony Kurczak Ziołowo-Cytrusowy
Majonez Cytrynowy
Paryski Krem Pieczarkowy
Sałatka z salami i Suszonymi Pomidorami
Polędwica w sosie szałwiowo-pomarańczowym
Wątróbka z miodem
Tarta Drożdżowa z Kurkami i Tymiankiem
Polędwica w Sosie z Makaronem i Przepiorczymi Jajami
Zapiekany dorsz z ziołami
Kurczak w potrawce w starym stylu
Sałatka nicejska z makaronem spagetti
Ser pleśniowy w cieście phyllo
Tarta z ciasta phyllo z cukinią
Kurczak z 40 ząbkami czosnku
Stek z tuńczyka w sezamie
Daube z cielęciny
Szachownica z ciasta francuskiego ze szpinakiem
Sałatka nicejska
Dorsz zapiekany z porami
Duszony kurczak estragonowy
Jajka z kremem rokpolowym
Fusilli po prowansalski
Kurczak duszony w czerwonym winie
Łosoś pieczony w cieście francuskim z sosem szpinakowym
Makaron muszle z kurczakiem i serem pleśniowym
Bakłażany faszerowane pieczarkami i serem pleśniowym
Panga zapiekana z soczewicą
Chleb z warzywami po nicejsku
Krem St. Germain
Młode kurczę z rodzynkami
Terrina z łososia
Polędwiczki wieprzowe z zielonym pieprzem
Quiche z grzybami leśnymi
Rillettes z wędzonego pstrąga
Toskańska Lasagne
Wątróbki po sabaudzku
Quiche z wędzonym łososiem i cytryną
Tarteletki z karmelizowaną cebulą
Mule w maślanym sosie
Ragout z grzybów
Szybkie ragu z soczewicą
Kurczak cytrynowy
Kurczak po prowansalsku
Mini quiche z boczkiem i cebulą
Krucha tarta z kaszanką
Polędwiczki w sosie figowym
Quiche z łososiem i gruszką
Poduszeczki z ciasta francuskiego
Strudel z łososiem i szpiankiem
Quiche z chorizo i fasolą