Z polskimi korzeniami

Z polskimi korzeniami

Rurki z kurkami i szpinakiem
Śledzie kresowe
Sałatka podwawelska
Risotto z kaszy jęczmiennej z kozim serem
Pierogi ze słodką kapustą i suszonymi prawdziwkami
Salceson z grzybów leśnych
Śledzie ambasadorowej
Krem z buraków z malinami i ricottą
Śledzie korzenne z orzechami
Tarteletki z kapustą i śliwkami
Łosoś faszerowany makiem i szpinakiem
Pieczony królik z ziemniakami i brukselką
Gicz cielęca w ziołach
Pierogi z truskawkami
Jajka po góralsku
Jaja faszerowane na gorąco z migdałami
Zupa z kurek z suszonymi pomidorami
Sałatka śledziowa w pieczonym ziemniaku
Kaszanka grillowana w folii
Tarta z grzybami z serem pleśniowym
Knedle ze śliwkami
Placek po węgiersku
Placki gryczane z prawdziwkami w sosie
Smalec
Sos kiełbasiany
Sos śmietanowo - grzybowy
Wątróbka z pieczarkami i pomidorkami
Makaron z pesto tymiankowo-pietruszkowym i oscypkiem
Pieczona cebula faszerowana kaszanką
Pieczona rolada ze schabu z ziołami
Tatar
Zrazy wołowe z sosem anchois
Kurczak w białym sosie
Naleśniki z kapustą i grzybami
Pasta z wędzonej makreli
Sos Tatarski
Staropolski żurek na kiełbasie
Pierogi z mięsem i kapustą
Kaszana gryczana z kurkami
Śledzie po japońsku
Fasolka po bretońsku
Marynowane śledzie z pikantną salsą
Pieczony schab z pistacjami
Sałatka z wędzonym kurczakiem i selerem
Kremowa zupa z wołowym mięsem
Kurczak w potrawce z kurkami i tymiankiem
Sałatka śledziowa
Młoda kapusta
Klopsiki w sosie ziołowym
Klasyczna zupa cebulowa
Sałatka śledziowa z rodzynkami
Sałatka z buraczków z grzankami
Kapuśniak tradycyjny
Zielony makaron z kurkami i pulpetami
Smalec wg. M. Gessler
Gołąbki w sosie beszamelowym
Śledzie roztoczańskie
Kotlety z oscypkiem i grzybami
Jajka faszerowane wędzoną rybą
Marchewka po podlasku
Słoneczne śledzie wielkanocne
Pieczony szczupak z sosem chrzanowym
Pieczony halibut z pieczywem czosnkowym
Czerwone pierogi z serkiem kozim
Tradycyjny gulasz
Pierogi z kaszanką
Tatar z łososia
Kopytka
Placuszki z cukinii
Krem porowo-ziemniaczany w wędzonym węgorzem
Pieczony kurczak mojego taty
Grzyby Au Gratin
Szczupak w galarecie
Węgorz marynowany
Kurki zapiekane w kokilkach
Łosoś w galarecie
Placuszki z zielonego groszku
Grzybki marynowane
Krokiety z pieczarkami
Sałatka ze śledziami i ziemniakami
Jajka faszerowane po helsku
Kaszanka z konfiturą z czerwonej cebuli
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierś z kaczki z sosem balsamico
Pieczone ziemniaki z kaszanką
Podpłomyki z kapustą kiszoną